Nieuws

Energie besparen in een stijlvolle woning? Als dat uw toekomstplan is, dan past SOFTLINE 82 NL RETRO daar perfect in! Of u nu gaat renoveren of een nieuw huis laat bouwen, SOFTLINE 82 NL RETRO maakt het energieverschil. U bespaart op de stookkosten en ontziet het milieu. Bovendien krijgt u mooie kozijnen met een echt Nederlands karakter. Kijkt u mee?

De sfeer van toen
SOFTLINE 82 NL RETRO ademt de sfeer van de jaren dertig, een periode die Nederlandse architecten blijft inspireren. Het kozijnprofiel is speciaal ontwikkeld voor een bouwstijl met grote, heldere lijnen: stoer, robuust en vertrouwd. Wilt u daar variatie in aanbrengen? Combineer dan een rechte bovendorpel met een afgeschuinde onderdorpel. Dit speelse accent draagt ook nog eens bij aan een optimale waterhuishouding. Ook belangrijk: SOFTLINE 82 NL RETRO is te combineren met naar buiten draaiende deuren, die enigszins terug liggen in het kozijn. Een vertrouwd Nederlands beeld, waarmee kleuren als monumentaal blauw en monumentaal groen fraai harmoniëren.

Ouderwets genieten én eigentijdse kostenbesparing

De efficiëntie van nu
SOFTLINE 82 NL RETRO is een oersterk, dikwandig kozijnprofiel dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Daardoor bent u verzekerd van aantrekkelijke voordelen: energiebesparing, stabiliteit en een zeer lange levensduur. SOFTLINE 82 NL RETRO is geschikt voor elk gangbaar raamformaat.

Wilt u veel daglicht uw woning binnenlaten? Ook bij grote glasoppervlakken staat SOFTLINE 82 NL RETRO borg voor optimale energie-efficiëntie!

Download Brochure Veka Kozijnen